Underhållande aktiviteter för familjer med ungdomar

Aktiviteter

Här har vi samlat roliga familjeaktiviteter för familjer som har lite äldre barn. De aktiviteter vi har listat här tänker vi oss i första hand är anpassade efter familjer med barn i tonåren och uppåt, men i slutändan vet ju ni vad som passar er familj bäst. Vi hoppas att ni ska ha nytta av våra tips.

 

Prison Island

Med inspiration från den välkända TV-serien Fångarna på fortet har fängelseäventyret Prison Island startats upp på flera ställen i landet. Besök gärna deras hemsida för att läsa mer om exakt vilka städer det gäller. Här tävlar man i grupp, och tillsammans ska man ta sig igenom mindre och större uppgifter som är utspridda i olika celler. Superrolig övning, som dessutom gynnar samarbetsförmågan!





Paddleboarding

Ta med dig familjen och prova på SUP-paddling. Ståendes på en surfbräda med en paddel i händerna paddlar man över vattnet. Man väljer helt fritt hur snabbt eller långsamt man vill paddla, och om man vill göra paddleboardingen till ett träningspass är det fullt möjligt. Likaså fungerar det lika bra om man vill göra aktiviteten till en mysig och lugn paddelstund ute på havet. Du avgör som sagt helt själv!





Combat Archery

Combat Archery är nog kanske mest känt som en ny och uppfräschad version av Paintball. Precis som i Paintball skjuter man mot sina motståndare, men här använder man istället pilbågar och skjuter iväg platta pilar. Eftersom pilarna har en platt yta längst fram finns det ingen risk att man skadar sig, så det är fritt fram att börja skjuta ned dina familjemedlemmar!

Stående paddling för en nybörjare
 

Särskilda tillfällen

Här har vi samlat familjeaktiviteter för lite mer speciella tillfällen. Självklart kan man även ta med sina vänner på dessa aktiviteter.



Svensexa

En nära familjemedlem ska gifta sig och det har fallit på dig att planera en svensexa, vad tusan ska man hitta på? Att planera en svensexa är inte en helt enkel uppgift, men som tur är känner vi till massvis av roliga aktiviteter som man kan hitta på för att skapa en helt oförglömlig kväll och svensexa tillsammans.

Det enda ni bör tänka på innan ni börjar planera svensexan är att fundera ut vad brudgummen faktiskt tycker om, eftersom det är han som ska vara dagens mittpunkt. Fråga runt bland hans vänner och bekanta för att hitta den aktivitet som passar allra bäst. Tänk även på att boka i god tid, då den här typen av aktiviteter är väldigt populära och blir fullbokade snabbt!

Hyra lyxig stuga i Sverige

Hyr en lyxig stuga

Hyr en lyxig stuga och dra iväg för en helg med grabbarna. I stugan finns allt ni behöver och kan tänka er, som till exempel jacuzzi, pool, pingisbord m.m.





Laserdome

Tävla mot varandra i lag och skjut varandra. Man kan vara upp till 40 personer samtidigt, och om ni är tillräckligt många kan ni välja att hyra hela stället och ha det för er själva. På Laserdomes hemsida kan ni hitta mer information och boka tid.





Bubble football

Testa en roligare version av vanlig fotboll, där alla spelare har på sig en stor plastboll som gör matchen extra intressant. Testa att glidtackla och springa in i varandra, så lovar vi att matchen kommer bli ännu roligare!





Kidnappa brudgummen

Åk hem till brudgummen och kidnappa honom. Kör iväg honom med ögonbindel och när ni är framme tar ni av ögonbindeln och först då får han se vad ni har planerat.
Glöm inte att fotografera eller filma under svensexan så ni kan bevara alla minnen som ni skapar under dagen! Kanske är det något ni kan visa upp under bröllopskvällen?

Möhippa

Skapa en möhippa som bruden sent kommer att glömma. Helst ska det vara en överraskning, där bruden blir rejält överraskad, men det är självklart inget måste, man kan ha en rolig kväll ändå.

Innan du börjar planera aktiviteten bör du ta kontakt med brudens vänner och bekanta för att luska ut vad hon tycker är roligt. Tänk på att planera möhippan utifrån vad bruden tycker om, eftersom det är hennes dag! Här har vi tagit fram några tips på vad man kan göra på möhippan.

 
Tips på möhippa aktiviteter

Åk på spa

Ta med bruden och alla hennes väninnor på en spahelg. Vi kan nästan garantera att hon inte kommer säga nej till en chans att koppla av och ta hand om sig själv. Varför inte besöka Västkusten och vackra Falkenbergs Strandbad En helt underbar anläggning belägen mitt på stranden med ett fantastiskt spa.





Gokart

Varför inte ta med hela tjejgänget och köra gokart? Förbered fina priser och outfits för att göra upplevelsen ännu roligare. Avsluta med en gemensam middag på en restaurang som du vet att bruden tycker om.





Hoppa fallskärm

Testa en roligare version av vanlig fotboll, där alla spelare har på sig en stor plastboll som gör matchen extra intressant. Testa att glidtackla och springa in i varandra, så lovar vi att matchen kommer bli ännu roligare!





Kidnappa brudgummen

Hitta på något heelt galet och ta med bruden på fallskärmshoppning! Hon kommer garanterat få en upplevelse hon sent kommer att glömma!
Glöm inte att fotografera eller filma så ni kan bevara alla minnen som ni skapar under möhippan! Kanske är det något ni kan visa upp under bröllopskvällen?

Kom i kontakt och boka aktivitetet

Känner du att något av våra aktivitetstips passar dig och din familj eller dina vänner perfekt? Då kan du besöka allaaktiviteter.se för att läsa mer om aktiviteten av intresse. Här kan du även enkelt hitta aktiviteternas arrangörer för komma i kontakt och boka in den aktivitet som önskas.